https://youtu.be/2-YhFo7CSlA
Nog 27 dagen te gaan.
4%
€ 601,60 opgehaald
€ 15.750,00 doel

‘De Magie van Zachte Kracht’

Door: Sylvia van Doorn

Een verhalenboek in sprookjesstijl. Échte verhalen over échte vrouwen. Tijd voor nieuwe rolmodellen! De tijd van afwachtende sprookjes prinsesjes is voorbij.
De vrouwen in dit boek tonen hoe ze met Zachte Kracht weergaloos zijn. Ik wil ieder meisje (van 8 tot 108) inspireren tot een grenzeloos geloof in zichzelf om ook te kunnen ontdekken dat dan alles mogelijk is zodra ze landen in zichzelf. Daar waar hun Zachte Kracht altijd al op hen wachtte.

In mijn speurtocht naar fijne boeken en mooie rolmodellen om mijn opgroeiende kinderen mee te kunnen inspireren kwam ik van een koude kermis thuis. In geen van de boeken vond ik iets dat goed voelde. Het waren veelal passieve prinsesjes, saaie en brave meisjes en kleurloze poppetjes. Past dat nog wel in de tijd van nu? Ik herken me er in elk geval niet in.

Toen ik mijn eigen leven door reisde en door veel vallen en heel veel lessen leren steeds dichter bij mezelf kwam ontdekte ik wat ik had gemist in de boeken uit mijn jeugd. Ik heb jarenlang moeten zoeken naar de sleutel tot groei en geluk, tot kracht en wijsheid, en kwam er pas op mijn 38ste achter dat ik die al die tijd in me had gedragen. Ik was het zelf. Ik ben mijn eigen sleutel! Toen ik dat door had ontsloot zich in mij een veld van Zachte Kracht. Weergaloos en vrij! Onverslaanbaar. Ik had alleen thuis te komen bij wie ik werkelijk ben. Geen fletse concessies meer, geen schurende compromissen aanvaarden. Geen halfbakken waarheden napraten en nee, geen zelf afwijzing meer. Alleen nog volledig trouw aan mijzelf mijn autonome keuzes maken en leven zoals het voor mij helemaal klopt. Toen ik dát ging doen stroomde mijn hart als vanzelf over van liefde voor alles om me heen, omdat ik mijn hart eerst had gevuld met liefde voor mijzelf.
Die lessen heb ik zelf moeten uitzoeken. Ik had niemand in mijn omgeving die mij dit voor leefde.

Het is mijn vurige verlangen dat ik die inspiratie kan brengen aan alle vrouwen van nu!

Jouw bijdrage maakt het uitbrengen van dit belangrijke boek mogelijk! Mede dankzij jou kunnen de boekenkasten in gezinnen en in de bibliotheken van de wereld verrijkt worden met een inspirerend boek dat meisjes van jong tot oud zal aansporen om hun meest krachtige, autonome en weergaloze leven te leven! Vanuit Zachte Kracht!

Steun dit project
Synopsis
Biografie
Updates
Reacties

Synopsis

Zoveel vrouwen sjouwen bijna opgebrand door hun leven. Ze werken zich een slag in de rondte om te voldoen aan de hoge eisen van de maatschappij en van zichzelf. Jij misschien ook wel. Is dit echt zoals het leven bedoeld is?

Ook ik was ooit één van die vrouwen die zichzelf onbewust verliet om te voldoen aan het perfecte plaatje dat ik nooit haalde. Door alle anderen steeds voorrang te geven liet ik mijzelf genadeloos in de steek en niemand die het zag. Ook ik niet. Totdat ik overspannen werd en de spiegel onmiskenbaar toonde wat ik aan het doen was. Zo lang ik maar presteerde, kwam opdraven en hard werkte. Ik was gaan geloven dat mijn waarde lag in wat er uit mijn handen kwam. Zo kon ik niet verder. Dat was het begin van mijn duik naar binnen. Als ik niet ben wat ik doe, wie ben ik dan wel?

Wat ontdekte ik daar in mijn diepste binnenste? Wanneer ik mijzelf, mijn verlangen en mijn behoeften centraal durf te stellen in mijn leven gaat plots alles moeiteloos, weergaloos en aligned! Ik blijk weergaloos veerkrachtig te zijn en daarvoor heb ik geen spierballentaal nodig. Ik word niet langer leeg getrokken door de wereld om me heen maar deel nu overvloedig en moeiteloos vanuit mijn vólle batterij. Wat een heerlijke ontdekking!
Ik voel een vurig verlangen om dit met jou te delen! Er is een andere weg! Een weg van ontspanning, rust en gemak. Die weg begint in jou.

Tijd voor nieuwe rolmodellen!
Mooie vrouw, dit boek is om jou te inspireren om helemaal te gaan leven naar wie je wérkelijk bent. Los van patronen en verwachtingen. Gewoon jij. Helemaal jij. Jezelf omarmen in al je schoonheid en wijsheid. Jouw eigen pad bewandelen, zonder concessies aan jouw missie en jouw vuur.
De acht vrouwen in dit sprookjesachtige, magische vertellingenboek die mij hun prachtige verhalen vertelden nemen jou mee op hun zoektocht waarin zij al ploegend, struikelend, wandelend, rennend, dansend of sjokkend uiteindelijk echt thuis kwamen bij zichzelf. Daar waar hun weergaloze Zachte Kracht altijd al bleek te wonen. De kracht waarmee ze alles moeiteloos aan kunnen. Deze vrouwen zijn weergaloos, omdat ze helemaal zijn wie ze echt zijn. En daarin ligt ‘de Magie van Zachte Kracht’.

Geniet er van.

Biografie

Sylvia van Doorn is geboren met een pen in de hand. Levensgenieter, woordkunstenaar én luis in de pels. Nooit bang om te prikkelen maar altijd vanuit liefdevolle Zachte Kracht. Levensverhalen zijn haar absolute passie, zowel in dit boek als in haar werk als Uitvaart Spreker en ceremonie leider. Als moeder van een groot gezin zag ze alle kanten van het leven. Elke ervaring was een stepping stone voor groei. Ze weet als geen ander van stront mest te maken! Levensverhalen zijn haar leven. Woorden zijn haar passie en liefde is haar medicijn. Haar favoriete quote:
‘Je wordt niet gevormd door wat je meemaakt in het leven. Je wordt gevormd door wat je dóet met wat je meemaakt.’

Updates

Deze auteur heeft nog geen updates geplaatst.

Reacties

Nog geen reacties

Meld je aan voor de Boekfunding update

Wij sturen 2 keer per maand een update met nieuwtjes en vermaak.
Elke drie maanden verloten wij een boekenpakket met 5 boeken onder de nieuwe leden.

Voornaam

E-mailadres


Ik ontvang 2 keer per maand de updates van boekfunding, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden
Ik heb het privacy reglement hier gelezen