0%
€ 0,00 opgehaald

Beschermd: ‘Bens ballonnetjes’

Door: Tessa te Loo

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Voer hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

Steun dit project
Synopsis
Biografie
Updates
Reacties

Synopsis

Ben heeft vaak ‘last’ van zijn emoties. Hiervoor heeft hij een slimme oplossing bedacht. Hij blaast de emotie namelijk, hup, een ballonnetje in. Deze ballonnetjes gaan overal mee naartoe en dat maakt veel dingen best heel lastig. Totdat hij een meisje leert kennen die hem laat voelen hoe licht het leven kan zijn als je loslaat.

Biografie

Mijn naam is Tessa te Loo, ik ben getrouwd met Wouter en moeder van 2 prachtige dochters, Liv en Novi. Al van jongs af aan bedacht ik verhalen. Nog voordat ik zelf kon spellen, dicteerde ik mijn verzinsels al aan mijn ouders. Het schrijven van gedichten en verhalen hielp mij om meer begrip te krijgen voor mijn emoties en de wereld om mij heen.

Dat is ook wat ik voor kindjes hoop te bereiken met mijn kinderverhalen. Graag schrijf ik over actuele thema’s waar kinderen in het dagelijks leven geconfronteerd worden. Hoe ga ik op een gezonde manier om met emoties en zorg ik dat er niet mee rond blijf lopen? Hoe blijf ik mezelf, ook als ik dan andere keuzes maak dan de rest? Zowel het moederschap als het werken in de kinderopvang zijn voor mij een dagelijkse bron van inspiratie.

Door gebruik te maken van toegankelijke personages en situaties help ik kinderen om hun emoties beter te begrijpen. Ze leven mee met de weg die het personage aflegt en leren hoe zij met een vergelijkbare situatie om kunnen gaan.

Updates

Deze auteur heeft nog geen updates geplaatst.

Reacties

Nog geen reacties

Meld je aan voor de Boekfunding update

Wij sturen 2 keer per maand een update met nieuwtjes en vermaak.
Elke drie maanden verloten wij een boekenpakket met 5 boeken onder de nieuwe leden.

Voornaam

E-mailadres


Ik ontvang 2 keer per maand de updates van boekfunding, waarvan ik me op ieder moment kan afmelden
Ik heb het privacy reglement hier gelezen